با افزایش سن افراد پوست آن ها هم همانند دیگر اعضای بدن رفته رفته پیر شده و به عبارتی شل و افتاده می شود. همچنین بعد از سن بلوغ در اغلب دختران و پسران جای جوش و آکنه باقی می ماند که بسیار آزار دهنده است. بایوفیلر یکی از تکنیک های نو آورانه و شناخته شده برای رفع این مشکلات است. بایوفیر یا پلاسما ژل تکنیکی برای زیبا سازی و جوان سازی پوست به حساب می آید که از زیر شاخه های درماتولوژی می باشد. یکی از مهم ترین کاربردهای پی آر پی جلوگیری و درمان ریزش مو است.
به دلیل آن که بایوفیلر کاملا طبیعی است و مشتقی از خون فرد می باشد احتمال اثرات نا مطلوب در پی انجام این تکنیک بسیار کم است. به همین دلیل است که بایوفیلر در میان افراد به ویژه خانم ها محبوب است زیرا می توان با استفاده از تکنیک پلاسما ژل بسیاری از چین و چروک های پوست، افتادگی پوست و حتی لک جوش بر صورت را کاهش داد.
در ادامه به معرفی بیشتر دستگاه بایوفیلر و کاربرد های تخصصی آن برای پوست اشاره خواهیم کرد.
تجهیزات مورد نیاز برای تولید و تزریق پلاسما ژل
- لوله های PRP
- سانتریفیوژ PRP
- دستگاه بایوفیلر
- سرنگ
دستگاه بایوفیلر چیست ؟
دستگاه پلاسما ژل یا بایوفیلر دستگاهی کاربردی در زمینه تبدیل Platelet Poor Plasma (PPP) به بایوفیلر پلاسما ژل می باشد. این دستگاه، محصولی کاملا ایمن و بی خطر تولید می کند زیرا ماده اولیه آن از خون خود فرد گرفته شده و به اصطلاح محصولی اتولوگ می باشد و استفاده از آن بدون عوارض جانبی است. با استفاده از این محصول و تزریق آن به نقاط مختلف صورت توسط متخصص، بسیاری از چین ها و چروک های عمیق از بین رفته و کمبود حجم در برخی از قسمت های صورت از این طریق جبران می شود.
برای آماده سازی بایوفیلر در کلینیک های زیبایی چه تجهیزاتی نیاز است؟
تهیه بایوفیلر و تزریق آن حتما باید در مراکز تخصصی پوست و زیر نظر پزشک متخصص انجام شود. کیت بایوفیلر، سانتریفیوژ PRP و دستگاه پلاسماژل مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای تهیه و تزریق بایوفیلر هستند. سانتریفیوژ یونیورسال اصل و دستگاه پلاسماژل را می توانید از فروشگاه رویان ایران تهیه نمایید.
فرآیند کلی تهیه پلاسما ژل
- به میزان مورد نیاز از فرد متقاضی خون بگیرید و سپس خون گرفته شده را به لوله های PRP انتقال دهید.
- سپس لوله ها را حدودا 5 بار تکان دهید و پس از آن برای مدت 20 دقیقه لوله ها را به صورت ثابت و بدون حرکت قرار دهید.
- در این مرحله لوله ها را به مدت 15 دقیقه با سرعتی بین 3000 تا 3500 دور در دقیقه داخل سانتریفیوژ قرار دهید تا بخش های مختلف خون فرد به این روش از یکدیگر تفکیک شوند.
- PPP جدا شده در مرحله قبل را داخل دستگاه بایوفیلر قرار دهید و در این دستگاه با تنظیم و کنترل دما و همچنین انکوبه شدن نمونه، PPP به بایوفیر پلاسما تبدیل می شود. در واقع ابتدا PPP به مدت 5 تا 8 دقیقه در دمای 75 درجه سانتی گراد قرار داده شود و سپس دستگاه بر روی حالت خنک کننده تنظیم شود و نمونه به مدت 5 دقیقه در این حالت قرار گیرد تا پلاسما ژل آماده شود.
مزایای بایوفیلر یا پلاسما ژل
- بی خطر و بدون عوارض جانبی
- محصولی اتولوگ و جایگزینی مناسب برای محصولات شیمیایی
- تاثیر بلند مدت
- حجم دهنده صورت و گونه ها
- حجم دهنده لب
- از بین برنده خط لبخند
- از بین برنده چین و چروک عمیق پوست صورت و گردن
- از بین برنده لک جوش و آکنه
- کاهش افتادگی پوست صورت و گردن
- پر کننده گودی زیر چشم ها
- ترمیم کننده پوست آسیب دیده
- روشی سریع و موثر در جوان سازی پوست
مدت زمان اثر گذاری بایوفیلر
اثر گذاری پلاسما ژل بلافاصله پس از تزریق قابل مشاهده است. مدت زمان باقی ماندن اثر پلاسما ژل بر روی پوست بسته به عواملی نظیر سن فرد، عمق چین و چروک و جای آکنه بر روی پوست، سلامت کلی بدن فرد و همچنین میزان پیری و افتادگی پوست در افراد مختلف متفاوت است. در واقع این اثر گذاری بین افراد مختلف با توجه به فاکتور هایی که ذکر کردیم بین 6 تا 10 ماه متغیر می باشد.
چه کسانی نباید تزریق پلاسما ژل انجام ندهند ؟
- زنان باردار
- زنان در دوران شیردهی
- افراد مبتلا به کم خونی و همچنین اختلالات خونی
- افرادی که بیماری های شدید پوستی دارند
- افرارد مبتلا به سرطان متاستاتیک
آیا عوارض جانبی دارد؟
خیر. چون از خون خود فرد برای این تکنیک استفاده می شود هیچ عوارضی ندارد و فقط ممکن است کمی تورم و کبودی در نقاطی که تزریق در آن انجام شده به وجود بیاید که پس از مدتی از بین می روند. فقط توجه داشته باشید که برای چند روز پس از تزریق از مصرف کافئین و الکل اجتناب کنید. همچنین شنا و ورزش سنگین نکنید و ناحیه ای که در آن تزریق صورت گرفته شستشو ندهید.