اخبار

ویزای 476 استرالیا؛ اقامت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص

ویزای 476 استرالیا یکی از انواع ویزای کار این کشور است که به فارغ‌التحصیلان بعضی از دانشگاه‌های برتر اختصاص‌یافته و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به مدت 18 ماه، در شغل موردنظر خود مشغول به کار شوند. متقاضیان با اخذ این ویزا می‌توانند به همراه اعضاء خانوادۀ خود به استرالیا مهاجرت و با رعایت شرایطی ویژه طی چند ماه سکونت خود، نسبت به دریافت اقامت دائم این کشور نیز اقدام کنند.

برنامۀ مهاجرتی ساب کلاس 476 که تحت عنوان ویزای استرالیا ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص نیز شناخته می‌شود، از سال 2007 توسط دولت این کشور اجراشده و مزایای بسیار زیادی ازجمله سکونت نامحدود در استرالیا را در اختیار متقاضیان مستعد و نخبۀ تمام جهان قرار می‌دهد.

شرایط دریافت ویزای 476 استرالیا

ادارۀ مهاجرت استرالیا، شرایط خاصی را برای پذیرش متقاضیان برای دریافت ویزای اقامت استرالیا ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص اعمال کرده است که داوطلبان با آگاهی از به‌روزترین مقررات تعیین‌شده در این عرصه، ملزم به رعایت آن‌ها خواهند بود.

به‌طورکلی، شرایط ویزای 476 استرالیا به شرح زیر است:

سن: شرایط سنی متقاضیان یکی از مهم‌ترین نکات مربوط به اخذ ویزای ساب کلاس 476 است. داوطلبان هنگام ارسال درخواست خود برای دریافت این ویزا و اقامت موقت در استرالیا، باید کمتر از 31 سال داشته باشند. اهمیت این مسئله به‌قدری است که حتی اگر یک روز از تولد 31 سالگی افراد گذشته باشد نیز نمی‌توانند برای دریافت ویزای 476 اقدام کنند!

قابل‌ذکر است که این شرایط، تنها هنگام ارسال درخواست متقاضیان در نظر گرفته می‌شود؛ بنابراین همانطورکه این افراد طی فرآیند پردازش و ارزیابی پروندۀ خود از مرز 31 سالگی رد شوند، همچنان واجد شرایط دریافت این ویزا خواهند بود.

بیشتر بخوانید  معرفی بهترین کلینیک برای آنژیوگرافی قلب در شرق تهران

مدرک تحصیلی: از دیگر شرایط اخذ ویزای 476 این است که مدت‌زمان ثبت پروندۀ متقاضیان از زمان پایان مقطع تحصیلی آن‌ها، کم‌تر از 2 سال بوده و درخواست خود را نیز در این مدت ارسال کرده باشند؛ بنابراین شرایط، برخورداری از یکی از مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و تحصیلات تکمیلی (Postgraduate Degree)، از الزامات دریافت این ویزا و اقامت موقت در استرالیا خواهد بود.

به‌طورکلی رشته‌های تحصیلی قابل‌قبول برای مهاجرت به این کشور به‌واسطۀ ویزای 476، زیرشاخۀ رشتۀ مهندسی بوده و بعضی از آن‌ها عبارت‌اند از:

  • مهندسی عمران؛
  • مهندسی سازه؛
  • مهندسی شیمی؛
  • مهندسی محیط زیست؛
  • مهندسی برق و الکترونیک؛
  • مهندسی مکانیک، تولید و ماشین‌آلات؛
  • مهندسی معدن و مواد؛
  • و…
    • فارغ‌التحصیلی از دانشگاه‌‌های مورد تائید استرالیا: لازم است تا فارغ‌التحصیلان، مدرک خود در هرکدام از رشته‌های تحصیلی مذکور را توسط یکی از مؤسسه‌های آموزشی مورد تائید ادارۀ مهاجرت استرالیا دریافت کرده باشند؛ پس حتی مدارک دانشگاه‌هایی که وابسته به یک مؤسسه‌ی مورد تائید باشند نیز موردقبول واقع نخواهند شد.
    • اثبات تسلط به زبان انگلیسی: داوطلبان هنگام ارسال درخواست خود برای اخذ ویزای 476، باید مدارکی عرضه کنند که نشان‌دهندۀ کسب نمرۀ لازم دریکی از آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی باشد. 

تبدیل ویزای 476 استرالیا به اقامت دائم

در صورت تمایل به سکونت نامحدود در استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور پس از انقضای ویزای 476، داوطلبان اجازه دارند به‌واسطۀ امتیازاتی که با این ویزا کسب کرده‌اند، نسبت به اخذ انواع ویزای کاری اقدام کنند. ویزاهایی مانند ساب کلاس 190، 189 و 491، می‌توانند مستقیماً به اقامت دائم استرالیا منجر شوند؛ و اینکه از دیگر ویزاهای مناسب برای این فرآیند نیز می‌توان به ساب کلاس‌های 182 و 486 نیز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید  آقای دکتر احسان بیرنگ: متخصص ایمپلنت دیجیتال به روش دیجیتال در تهران

قابل‌ذکر است که هر یک از انواع ویزای کار استرالیا، شرایط منحصربه‌فردی داشته و برای پذیرش داوطلبان، الزامات خاصی را اعمال کرده است. پس متقاضیان پیش از هرگونه اقدامی دراین‌باره، باید از شرایط هر یک از این ویزاها آگاه بوده و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنند.

هزینه اخذ ویزای ۴۷۶

هزینه‌های این مرحله دارای:

۱- ترجمه مدارک که تقریباً ۲ تا ۴ میلیون تومان است. احتیاجی به ترجمه ناتی نیست.
۲- هزینه پلیس چک که در ایران ارزان است.
۳- هزینه‌های ویزا )نفر اصلی، ۴۲۵ AUD، همسر و فرزندان بالای ۱۸ سال، ۲۱۰ AUD، فرزندان زیر ۱۸ سال هرکدام، ۱۰۵ AUD و هزینه‌های مربوط به وکیل مهاجرت به استرالیا (هزینه این مورد به وکیل و شرایط پرونده بستگی دارد. این هزینه تقریباً ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا است).

 هزینه‌های بعد از دریافت ویزا

پس از گرفتن ویزا هزینه‌هایی که باید پرداخت شود عبارت‌اند از:
۱– هزینه خرید بلیط برای سفر به استرالیا (هر نفر حدود ۱۵۰۰$)
۲– هزینه‌های اجاره مسکن (برای ۳ ماه اول حدود ۲۰۰۰$ البته با فرض اجاره مشارکتی)
۳– هزینه خوردوخوراک برای هر فرد مجرد (برای ۳ ماه اول حدود ۲۰۰۰ $)
۴– هزینه‌های خرید وسایل زندگی (برای شروع زندگی تقریباً ۲۰۰۰ هزار دلار با فرض وسایل کارکرده)

مدت‌زمان اخذ ویزای ۴۷۶

در بسیاری از پرونده‌های ما کمتر از سه ماه بوده است.

مزایایی ویزای ۴۷۶ استرالیا

مزیت مهم ویزای ۴۷۶ استرالیا این است که می‌توانید همسر و فرزندان وابسته خود را نیز به همراه خود به استرالیا بیاورید.

بقیه‌ی نکات:

  1. دانشجویان مجازی و پیام نور شبانه و پردیس دانشگاه امیرکبیر و تهران نیز می‌توانند از این امکان برخوردار شوند.
  2. هنگام دریافت ویزا 476 نباید در استرالیا باشید.
  3. ویزای 476 سیستم امتیاز شماری ندارد.
  4. اگر ویزای 485 داشته‌اید برای ویزا اقدام نکنید.
  5. اگر ویزای 476 داشته‌اید برای ویزا اقدام مجدد نکنید.
  6. امکان درخواست ویزا به‌صورت آنلاین و پست مدارک وجود دارد.
  7. می‌توانید امور ثبت پرونده خود را به کارشناسان رسمی و ثبت‌شده ما بسپارید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن ویزای 476 شمارا دریافت کنند با توجه به اینکه امکان درخواست  ویزا به‌صورت پست نیز وجود دارد ما می‌توانیم پرونده شمارا با ارسال پستی در اسرع وقت پیگیری نماییم.
  8. مدت‌زمان دریافت ویزا بین 3 تا 6 ماه می‌باشد.
بیشتر بخوانید  دستگاه پاکسازی صورت خانگی

سرانجام این ویزا

در طول 18 ماه که متقاضی دارای ویزای 476 استرالیا می‌باشد، می‌تواند شرایط خود را برای دریافت ویزاهای اقامت بهتر کند. پس‌ازاین مدت متقاضی می‌تواند برای دریافت ویزاهای اقامتی اقدام نماید (ویزای 189، 190 یا 489)،و یا با دریافت اسپانسرشیپ از کارفرمای استرالیایی برای ویزاهای کاری ـ اقامتی اقدام نماید (ویزای 457، 186 و 187).

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا

برای اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا، عرضه مدارک دقیق و معتبر شرط مهم خواهد بود، در غیر این صورت اداره مهاجرت استرالیا ویزای شمارا مردود خواهد کرد. بعضی از مدارک لازم برای دریافت ویزای ۴۷۶ استرالیا به شرح زیر است. برای دریافت مدارک کامل لطفاً با ما تماس بگیرید.

  • ترجمه تائید شده شناسنامه
  • اصل پاسپورت با کپی برابر
  • دو عکس ۳.۵ در ۴.۵ برای هر نفر
  • ترجمه سند ازدواج
  • سندی که نشان دهد این فرد ازنظر مالی به شما وابسته است (۱۲ ماه اخیر)
  • گواهی عدم سوءپیشینه برای هر فرد
  • ترجمه کارت معافیت و یا پایان خدمت
  • نتیجه آزمون آیلتس و یا تافل
  • پر کردن برگه‌های موردنیاز برای مهاجرت به استرالیا
  • سند استقلال مالی برای اعضای بالای ۱۸ سال خانواده:
  • کپی برابر با اصل شناسنامه 

دریافت ویزای 476 استرالیا

خب دوستان ما در این مقاله تلاش کردیم نکات ضروری و مرتبط با ویزای ۴۷۶ استرالیا را خدمتتان معرفی کنیم. این ویزای موقت برای فارغ التحصیلین دانشگاه‌های معتبر در رشته‌های مهندسی گزینه خیلی خوبی است. همان‌طور که مطالعه کردید، دانشجوهای مهندسی دانشگاه‌های امیرکبیر و دانشگاه تهران  نیز می‌توانند برای این ویزا اقدام کنند.

 اگر در مورد ویزای ۴۷۶ استرالیا سؤالی دارید و یا نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است می‌توانید از طریق وب‌سایت ویزاپیک با متخصصان و مشاوران ما در ارتباط باشید

بیشتر بخوانید  تأثیر اسباب بازی ها بر کودکان

منبع این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا