حتما راجع به ارزانترین راههای واردات چیزهایی شنیدهاید اما اینکه کسی بخواهد سادهترین راه وارد کردن کالا به داخل کشور را توضیح دهد، کمی عجیب است. مراحل واردات از هر کشوری تقریبا یکسان است؛ پس چرا راه ساده؟ عجله نکنید. هر کاری را میتوان به روش ساده یا دشوار انجام داد. وارد کردن کالا به بازار داخلی کشور نیز همین وضع را دارد. شما میتوانید از راه سختش اقدام کنید یا اینکه این موضوع را تا آخر خوانده و یک راه آسان، اما سودمند را بیاموزید.
برای واردات با کمترین هزینه و در سریع ترین زمان با شرکت بازرگانی وانیکس کلیک کنید.
واردات از کدام کشور؟
واردات زمانی برای ما سودآور است که یا از کشوری انجام شود که اجناسش بسیار ارزان باشد یا اینکه جزو همسایههای آبی یا خشکی ما بوده و گمرک به کالاهای وارداتی از آنجا تعلق نگیرد. کشوری که اجناسش بسیار ارزان است همان کشور چین است که مقصد بسیاری از بازرگانان و تجار ایرانی است.
از طرفی کشوری که همسایه آبی ما بوده و گمرکی به کالاهای وارداتی از آنجا تعلق نمیگیرد، دبی است. شما با انتخاب یکی از این دو کشور میتوانید کالاهای مورد نیاز خود را وارد کنید. اما سادهترین راه انجام این کار کدام است؟ به نظرتان وارد کردن کالا از چین سادهتر است یا دبی؟ برای اینکه بتوانیم به این سوال پاسخ دهیم، لازم است که مراحل وارد کردن کالا از هر کدام را به طور جدا بررسی کنیم.
مراحل واردات کالا از چین
برای وارد کردن کالا از چین کافی است بعد از انتخاب اجناس مورد نیاز خود با شرکتهای موجود در چین ارتباط گرفته و درخواست خرید کنید. در این حالت شما برای ثبت خرید یک پیش فاکتور به شرکت چینی ارسال میکنید که شامل قیمت خرید، تعداد کالا و البته چگونگی پرداخت حواله ارزی برای خرید کالاها است.
بعد از اینکه کالاها خریداری شدند باید آنها را به یک شرکت حمل و نقل بین المللی بسپارید تا اجناس را به داخل کشور وارد کنند. نکته مهم این است که از هر طریقی که اجناس وارد کشور شد (هوایی، زمینی یا دریایی) حتما باید آنها را بیمه کرد. بیمه کردن اجناس باعث میشود که اگر خسارتی هم به کالاها وارد شد شرکت بیمه آن را جبران کند. در نهایت بعد از ورود اجناس به داخل کشور شما باید به گمرکی رفته و آنها را با پرداخت مبلغی به نام حق گمرکی آزاد کنید.
خرید از دبی
مراحل واردات از چین را گفتیم. حال نوبت به توضیح این عملیات در مورد خرید از دبی میرسد. دبی همسایه آبی ایران است. به همین دلیل وارد کردن کالا از این کشور چه از نظر مسافتی چه از نظر انجام کارهای خرید و انتقال بسیار سادهتر است. شما برای خرید اجناس از دبی کافی است به هزاران شرکت فعال در این زمینه بسپارید تا برایتان تمام کارها را انجام دهند.
هر چند این شرکتها در زمینه واردات کالا از چین هم فعال هستند، اما شرایط خرید از کشور دبی و انتقال اجناس با لنج و کشتیهای باری به داخل کشور بسیار سادهتر است. در انتقال اجناس خریداری شده از دبی به داخل کشور احتمال اینکه آسیبی به آنها وارد شود بسیار کمتر از انتقال از مسافتهای طولانی مثل چین است. در نهایت هم هنگام ترخیص کردن کالاها از گمرکی، چون در مورد واردات از دبی حق گمرکی پرداخت نمیشود، بخشی از هزینهها حذف شده و در نتیجه کار ترخیص هم آسانتر میشود.
برای خرید از دبی بدون گمرکی توسط وانیکس کلیک کنید.
مشاوره واردات
برای اینکه بتوانید بهتر در مورد اینکه از چین کالا وارد کنید یا از دبی، حتما با یک شرکت وارداتی مشاوره واردات انجام دهید. شرکتها و کمپانیهای زیادی هستند که به شما مشاوره قبل از انجام واردات داده و برایتان مشخص میکنند که بهتر است از کدام کشور کالا وارد کنید.
برای استفاده از خدمات مشاوره واردات رایگان وانیکس کلیک کنید.
یکی از بهترین کمپانیهای فعال در این زمینه کمپانی وانیکس است.
این کمپانی بر اساس تجربه و دانشی که در طول سالیان سال فعالیت در حوزه واردات و صادرات کسب کرده میتواند به شما مشاوره مناسبی در انتخاب مقصدتان برای وارد کرن کالا بدهد. با اینکه در حالت کلی وارد کردن کالا از دبی آسانتر از وارد کردن کالا از چین است، اما انجام این مشاوره خیالتان را به طور کلی راحتتر میکند؛ چرا که بر اساس شرایط شما مشاوره میدهد. مشاورهای که مناسب هزینه و وقتی که دارید است.
در نهایت ساده ترین راه واردات کدام است؟
از نظر مسافت، حمل و نقل کالا، فعالیت شرکتهای بازرگانی و رابطهای ایرانی برای خرید کالا و البته آسوده بودن ترخیص کالا، واردات از دبی بهترین راه وارد کردن کالاست. هر ساله تعداد بسیار زیادی بازرگان و لنج سوار مشغول وارد کردن کالاهای گوناگون از دبی به داخل کشور هستند. طوری که بازار ته لنجی نیز به خاطر همین ساده بودن وارد کردن کالا از دبی شکل گرفته است؛ پس اگر بخواهیم جمع بندی کنیم، از هر نظر واردات از دبی سادهترین است.